Fietsverhuur in Wageningen

Er zijn verschillende momenten waarop u een fiets nodig kunt hebben. U kunt bijvoorbeeld voor uw bedrijf een aantal fietsen huren tijdens een evenement of een bedrijfsuitje. Ook kunt u als particulier een fiets huren wanneer u pech heeft met uw eigen fiets. U kunt bij U & A FIETSEN terecht voor verschillende soorten fietsen zoals een stadsfiets, mountainbike, vakantiefiets of een racefiets.

De fietsen die u bij ons huurt zijn allemaal origineel en van A-kwaliteit. Ze worden allemaal gecontroleerd voordat ze verhuurt worden en 100% rijklaar gemaakt.

De fietsen zijn te huur voor één of meerdere dagen. U kunt zelf bepalen hoeveel dagen u de fiets wilt huren. Het huren van groot aantal fietsen zijn voor ons ook geen probleem. Ook kunnen we eventueel de fietsen laten bezorgen.

LET OP: vanaf 1 januari 2024 bent u zelf verantwoordelijk voor het kopen van een MTB vignet voor de Utrechtse Heuvelrug! Dit komt doordat het vignet vanaf 2024 digitaal en persoonsgebonden is geworden. U kunt het vignet kopen via deze link.

 

TYPE FIETS

AANTAL DAGEN

PRIJS PER DAG

STADSFIETS 

 1

15

MTB MOUNTAINBIKE

 1

30

ELEKTRISCHE FIETS

 1

30

TANDEM

 1

40

ELECTRISCHE BAKFIETS

 1

60

Huur direct